onsdag 22. februar 2012

Nicolas Vahé

Vi har nå fått inn noe helt nytt hos Farmors Hus, nemlig noen deilige nyheter fra den franske kokken Nicolas Vahé. Vi fikk noen smaksprøver da vi var på messen og gjorde innkjøp og vi var alle enige om at dette var fantastisk! 
Du er bare nødt til å prøve pasjonsfrukt- og kokosnøtt syltetøyet på frokostblandingen med litt yoghurt naturelle - NAM! Eller risotto med grønnsaker og en "dæsj" med rød paprika pesto. Og til desserten kan du ha hvit sjokolade med sitron fondue og frisk frukt eller iskrem med lavendelhonning... Kan det bli bedre =)

Og nå som helgen nærmer seg er det bare en ting å gjøre: Kom til Farmors Hus og kjøp inn nydelige og smakfulle nyheter til helgekosen
(...og ukeskosen for den saks skyld ;)...)

Og forresten, disse drageeggene i hvit sjokolade er FARLIG GODE! Klarte ikke helt å slutte å spise dem etter at jeg åpnet en pakke for å smake... 

Skjær opp frisk frukt og dypp i deilig, hvit sjokolade med sitron
 Pasjonsfrukt- og kokosnøttsyltetøy - helt fantastisk på pannekaker, på ristet brød eller sammen med yoghurt naturelle

 Rød Paprika Pesto - helt nydelig med en liten "dæsj" til risottoen 
 Oliven og Paprika Pesto.... deilig til nykokt pasta.... nam nam...
 Hvitløkspesto til lammekjøtt, svinekjøtt eller dampede grønnsaker...
 Gavepakninger med syltetøy eller pesto
 Risotto med safran
 Risotto med grønnsaker
Risotto med sopp
 Olivenolje med sitron (passer godt til fisk) og Vinaigrette med sennep og urter (super til salat og potetsalater)
"The Secret Blend" - Må prøves! og Salt med hvitløk og rød paprika (perfekt til kjøtt)

 Bon Appetit!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar